وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

ماجرای نامه پزشکیان به مخبر و ابلاغی که یک ماه قبل انجام شده بود

نامه‌ای به تازگی از سوی رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران به سرپرست ریاست‌جمهوری درباره عدم عزل و نصب‌های جدید در دولت سیزدهم منتشر شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران روز گذشته در نامه‌ای به محمد مخبر، سرپرست ریاست‌جمهوری، از وی خواسته بود که عزل و نصب جدیدی تا پیش از تشکیل دولت چهاردهم از سوی دولت سیزدهم صورت نگیرد.

 

 

 



نامه مسعود پزشکیان به مخبر

 

ماجرای نامه پزشکیان به مخبر و ابلاغی که یک ماه قبل انجام شده بود

 

 

 

 

توضیحات سخنگوی دولت درباره نامه پزشکیان


علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی پیرامون نامه اخیر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب به سرپرست ریاست‌جمهوری درباره عدم عزل و نصب‌های جدید در دولت و اینکه آیا چنین نامه‌ای وجه قانونی دارد یا خیر؟ گفته است: این نامه درخواست رئیس‌جمهور منتخب است، البته درست است که هنوز رئیس‌جمهور مستقر نشده و الان رئیس‌جمهور، سرپرست ریاست‌جمهوری و بر عهده آقای مخبر است، اما بالاخره ایشان (پزشکیان) از مردم رآی آورده‌اند و رئیس‌جمهور منتخب هستند و درخواستی را از سرپرست ریاست‌جمهوری داشتند، البته مفاد همین درخواست پیش از این و حدود یک ماه و نیم پیش در خردادماه، از سوی آقای مخبر ابلاغ شده بود، مبنی بر اینکه تغییرات و انتصابات غیرضروری در دولت اتفاق نیفتد؛ بدیهی است که وقتی  کسی استعفا می‌دهد و یا مشکلی برای او پیش می‌آید، نمی‌شود روال جاری امور را متوقف کرد.


ابلاغیه خرداد ماه مخبر به دستگاه‌های اجرایی
پیش‌تر، محمد مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری، پس از شهادت آیت‌الله رئیسی، ابلاغیه‌ای را به دستگاه‌های اجرایی مبنی بر عدم تغییر در ساختارهای سازمانی و نیروی انسانی، پیش از استقرار دولت چهاردهم صادر کرده بود.
متن نامه به شرح زیر است:

ماجرای نامه پزشکیان به مخبر و ابلاغی که یک ماه قبل انجام شده بود

بنا بر قانون استخدام کشوری هرگونه استخدام در بدنه دولت بدون آزمون ممنوع است و هرگونه تخلف از آن توسط نهادهای نظارتی پیگیری و نظارت می‌شود./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار